Sunday, September 29, 2013

Unexpected Event

Time exam je baru terhegeh2 nak update blog,
well,tak de keje langsung kannn *lempang muka sendiri*..kekeke
Okay, ASSALAMUALAIKUM semua...
just nak share some unexpected event,moments,memories...
22 SEPTEMBER 2013
Time ni ada beberapa hari lagi before final 25/9
Ya,beberapa hari tu juga macam-macam benda berlaku
That's why i called it as UNEXPECTED EVENT..
The first things is that time plan 3 pagi punya and terus gerak lebih kurang 11 pagi
Buat kerja gila with last minute planning pegi PORT DICKSON
Kalau dah kempunan nak jumpa pantai,macam-macam cara boleh buat..
and the best part is seronok tengok kawan-kawan kita bukan main seronok nak pergi pantai..Happy for it..
So,unexpected and make us surprise is bila salah seorang bekas lecturer yang pernah mengajar pun join sekali..siap offer naik kereta beliau..Nie memang betul-betul yang tak dirancang..Bak kata orang last minute plan tu lah yang menjadi..hahaha
Seriously,happening sangat jumpa pantai..Kalau boleh nak rumah tepi pantai macam cete Full House (ok,berangan)..hehe

Kami Berempat


After tangkap gambar bagai siap buat nyanyi lagu SAHABAT dengan gitar by Sir Luqman kat tepi pantai,berangkat pulang lah kami ke Pilah.
And the most unexpected event bila end up dengan kes yang tak diduga..The most important things hilang dalam sekelip mata.. :'(
Time tu tak tahu nak cakap apa..Ada orang tanya kenapa tak menangis handphone and spek ko hilang and my answer is "Benda Dah Jadi"...
Perkara yang aku pegang selama nie "Apapun benda buruk berlaku,Ingat!!! Allah dah rancang yang terbaik buat kita"
Aku percaya ini semua ada hikmah.Allah tarik sebab nak gantikan yang lebih baik mungkin.Who knows.


So,benda happening jadikan kenangan,the bad moment jadikan pengajaran.. :D
~GRACIAS~
 


1 comment:

  1. perghhhh!!.. lepak dgn sir luqman lah seyy.. !!!...

    ReplyDelete

Onion Club - Onion Head - Onion-kun